
خوراکی هایی که موجب بروز آکنه و جوش می شوند
خوراکی هایی که موجب بروز آکنه و جوش می شوند: اگر تصور کرده آکنههای شما به خاطر پرخوری شب گذشته بوده، به سرنخ مهمی رسیده اید. برخی از موادغذایی که دلیل اصلی آکنه هستند در یخچال و بعضا در فروشگاههای بزرگ موجود می باشند.
اما بعد از این حرف یخچال را خالی نکنید. یک متخصص تغذیه و زیبایی گفته : خصلت های زیستی فردی یکی از علت های اصلی ایجاد آکنه است. آکنه در افراد به دلایل گوناگون شامل غذا، استرس و غیره ایجاد میشود. معنی این عبارت این بوده که از ژنتیک گرفته تا گروه خونی و متابولیسم و همچنین غذایی که میخوریم توانسته روی پوست تاثیر نامناسبی بگذارد.
اما همیشه غذاهایی هستند که موجب زیادشدن تولید چربی، بههم خوردن تعادل هورمون و التهاب میشوند، که تمام اینها منجر به ایجاد جوشهای قرمزرنگ میشوند، که ربطی با ساختار بدنی شما ندارد.
در پایین، بعضی از پر استفادهترین دلایل ایجاد آکنه آمده است. اگر توجه کنید وضعیت پوست شما رو به وخامت است، امکان دارد بهترین جواب را در این مواد غذایی رازالود مشاهده کنید.
بادام زمینی
این آجیل محبوب یک عامل پنهان آکنه است که ما متوجه آن نمیشویم. افراد مستعد آکنه مناسب است از بادام زمینی و فرآوردههای آن دوری کنند، زیرا دارای یک نوع هورمون به نام آندروژن (هورمون مردانه) است که با زیادشدن تولید چربی، غدد روی پوست را تحریک نموده، که پس از آن آکنه ایجاد می شود.
آجیل (مغزهای بودادهی خوشمزه) روغن بسیاری دارد. روغن بادامزمینی را توانسته در چیپس پیدا کنید که معمولا موجب ایجاد جوشهای ناگهانی میشود.

لبنیات
شیر بهطور طبیعی بسیار دارای از هورمون بوده و اگر پای آکنه دربین باشد، فاکتور هورمون، حتی فاکتور هورمون آزاد رشد، به تنهایی فرآوردههای شیری را عنصر اصلی بروز آکنه میسازد. از نگاه تغذیه، مهم نبوده شیر کم چرب یا بدون چربی باشد مهم آن است که یک بمب شیرین است! گرفتن چربی شیر اهمیتی نداشته، چون حتی ۱۲ گرم قند هم بسیار بالا است.
چربیها کمک نموده تا ویتامین A و D محلول در چربی شیر، برای جذب مناسب تر، تجزیه شوند. بدون چربی، این ویتامینها به روش درست جذب نمیشوند،شبیه این بوده که یک کوکتل شیرین خورده باشید که این کار توانسته موجب بهمخوردگی هورمونی شود.
قند
در اصل، آکنه یک التهاب است و یکی از بزرگترین عامل های بروز التهاب، قند می باشد. وقتی که قند وارد بدن ما میشود، میزان انسولین بیشتر شده و در نتیجه بدن ما دچار التهاب میشود. برای افراد مستعد به آکنه این معنا را دارد که جوشهای چرکی تازهای بروز پیدا می کنند.
بدتر از آن وقتی است که قند را با شیرهورمونی ترکیب نموده و دردسر ایجاد کنید. اگر بیماری بگوید شکلات موجب آغاز آکنه در او شده،دقت کنید که به طور قطع شکلات شیری بوده که ماده های اصلی تشکیل دهندهی آن شیر و قند است.
اگر نتوانسته مصرف شکلات را حذف کنید، حداقل انواع شکلات تلخ را انتخاب کنید. اگر شکلات تلخ که قند پایین تر و آنتی اکسیدان زیادتری دارد استفاده کنید، خیلی کمتر دچار آکنه میشوید. نکته اصلی کنار گذاشتن این ماده مضر است، اطمینان پیدا کنید انتخاب قابل قبولی کردهاید.
۰ Comment